«Щасливий Пікнік». Спеціально для проекту «Щастя в кожну родину» Фонду Діти Дітям

Літо — це чудова пора зібратися разом! Ми вирішили влаштувати для цього особливий привід! Зібрати всіх наших особливих діток та їх сім’ї під одним дахом, на природі!

17 дітей з особливими потребами і їх батьки приїдуть з різних міст України на “Щасливий Пікнік» Фонду Діти Дітям, щоб відволіктися від буденності постійної боротьби з хворобою, вдихнути ковток свіжого повітря, розділити з нами яскраві літні сонячні дні! (На жаль, не всі 24 сім’ї зможуть приєднатися до нас, так як деякі з наших підопічних мають дуже важкий діагноз). А ще нам дуже важливо, що батьки дітей, а особливо мами, зможуть приєднатися до пікніка. Адже саме завдяки їх мотивації і любові до своєї дитини, підтримки один одного, діти продовжують розвиватися і робити неймовірні успіхи в боротьбі зі своїми недугами. Допомога батьків для будь-якої дитини безцінна, а в нашому випадку — життєво важлива і необхідна!

Дати пікніка: 24-25 серпня 2019

«Щасливий Пікнік» пройде в оздоровчому таборі психологічного розвитку «Лісова Застава» під Києвом.

З дітьми будуть займатися професійні педагоги і волонтери. У той час як батьки зможуть поспілкуватися з
психологами, коррекционними педагогами, реабілітологами і просто розслабитися на природі й придбати нові знайомства!

А ввечері ми будемо смажити картоплю біля багаття і співати пісні під гітару. Ми подаруємо нашим
особливим сім’ям заряд енергії і частинку ЩАСТЯ! Того самого, яке так необхідно для того, щоб вірити і жити!

Ми запрошуємо Вас до участі!

Наша команда вже кілька місяців працює над проектом «Щасливий Пікнік» і вже скоро ми почнемо розповідати вам про наших чудових учасників, які допомагають в його реалізації.

Бюджет проекту складає: 65 000 грн.

Що покриває витрати на переїзд, проживання та харчування

Географія сімей, які їдуть на пікнік: Слов’янськ, Лиман, Київ, Бровари, Полтава, Запоріжжя, Луганська і
Дніпропетровська область.

Ми будемо дуже вдячні, за будь-яку фінансову підтримку нашого проекту!

Кнопка допомоги:

або

ПриватБанк
р / с 26000056127077
МФО 380775
ЄДРПО 41350891
Призначення платежу: Благодійний внесок. Пікнік

Фонд Діти Дітям — це спільнота сімей, яка на своєму прикладі виховує в дітях уміння і бажання допомагати, бути чуйним і щирими.

Ми підтримуємо:

— малозабезпечені сім’ї з дітьми з інвалідністю, включаючи планові курси реабілітацій, покупка спеціального обладнання і щомісячна допомога засобами особистої гігієни, ліками і продуктами харчування

— найгостріше, чого потребують дитячі будинки, реабілітаційні центри та спеціалізовані школи-інтернати

— випускників вищевказаних установ, забезпечуючи їх речами першої необхідності, коли вони залишають стіни інтернату.

Проект «Щастя в кожну родину» щомісяця забезпечує 24 сім’ї необхідними ліками, дитячим харчуванням і засобами особистої гігієни. А також збирає кошти на лікування, спец. обладнання та проходження планових реабілітацій.

Відео історїї сімей:

Історії сімей на сайті: