Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) — сучасна школа бізнесу європейського рівня

Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) — сучасна школа бізнесу європейського рівня, лідер на ринку бізнес-освіти в Україні вже більше 26 років. МІБ успішно реалізує мастерські програми управлінського розвитку Executive MBA, International MBA, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian MBA та MBA in Public Sector.

МІБ – перша в Україні бізнес-школа МВА, програми якої були акредитовані   міжнародною незалежною асоціацією Association of MBAs (Великобританія). Крім того, МІБ є членом глобальної некомерційної асоціації з розвитку університетських шкіл бізнесу – AACSB (США) та міжнародної асоціації шкіл та інститутів, що впроваджують навчання з адміністрування (Бельгія).

У портфель програм МІБ також входять ексклюзивні програма міжнародної професійної кваліфікації з маркетингу — The Chartered Institute of Marketing — СIM (Великобританія) і управління виробництвом — REFA International (Німеччина).

У 2019 році розпочався набір на програми навчання для дітей та підлітків в бізнес-клуб «BeezzCraft».

Гордість будь-якого навчального закладу – це його випускники. За 26 років бізнес-школа випустила більше 2000 управлінців, життя яких змінилося назавжди. Cеред них такі відомі імена як В. Клімов и В. Поперешнюк (співласники «Нова пошта»), С. Роніс (власник «Comfy»), Марина та Сергій Авдєєви (співвласники «Арсенал Страхування»), Д. Феліксов (власник «Concert.ua), Н. Васильєва (ex. CEO «Mocrosoft Ukraine»), В. Чобан (директор з розвитку бізнесу «Coca Cola Ukraine») та ін.