MAN в Україні під новим керівництвом

МАН Трак енд Бас Юкрейн повідомляє про зміну керівника українського офісу компанії — з 1 березня 2018 р. на посаду Генерального директора «МАН Трак енд Бас Юкрейн» призначено Марка Мартінеза

Він змінив на посаді Міхаеля Батца, який повернувся до «МАН Трак енд Бас АГ» в Мюнхені до підрозділу Міжнародних ключових клієнтів.

«Я дуже радий приєднатися до MAN Truck & Bus Ukraine. Моя місія чітка та ясна: консолідувати роботу, виконану в останні роки, та остаточно закріпити MAN Truck & Bus Ukraine як ключового гравця у комерційному транспорті на українському ринку «, — повідомив Марк Мартінез.

Кар’єра Марка Мартінеза

Марку Мартінезу — 54 роки, освіта – комерційна (MBA). У концерні МАН з 2015 року, керував французьким офісом MAN Truck & Bus. До цього він займав різні керівні посади в Volvo Group як директор департаменту вживаних транспортних засобів та директор по ключових клієнтах, генеральний директор Renault Trucks France та Volvo Bus France, потім віце-президент Renault Trucks UK і президент мережі філій, що належать виробнику Renault Commercial Trucks France.