ТОВ «Волинь-Кальвіс»

ТОВ «Волинь-Кальвіс» – підприємство, яке професійно займається проблемою енергозбереження, засноване 2006 року в м. Ковелі Волинської області в результаті злиття закордонного і власного капіталів українських підприємців. Зі сторони закордонного капіталу виступає ЗАТ «Кальвіс» м. Шяуляй, Литва. Це підприємство більше 20 років виготовляє твердопаливні котли для європейського ринку. Воно і запровадило свою технологію виробництва, організувало виробництво твердопаливних котлів потужністю від 6 кВт до 5000 кВт на підприємстві «Волинь-Кальвіс», а також постійно контролює якість виготовленої продукції. За короткий термін діяльності ТОВ «Волинь-Кальвіс» перетворилось у солідне підприємство, що впевнено зайняло місце на ринку виробників продукції енергозберігаючої опалювальної техніки та завоювало прихильність та довіру споживачів.

Розпочавши виробничу діяльність, ми поставили завдання забезпечити українcького споживача опалювальною продукцією європейської якості по ціні, яка розрахована на вітчизняного споживача. Сьогодні в асортименті підприємства нараховується приблизно 100 видів твердопаливних котлів різних модифікацій та потужностей. Вся продукція сертифікована в Україні.

Підібравши необхідну модель, можна успішно вирішити питання опалення як окремого сільського будинку, дачі або котеджу, так і багатоквартирного будинку, школи, виробничих приміщень або всього невеликого мікрорайону. При цьому будуть дотримані високі європейські вимоги по екологічним показникам.

Висока якість і надійність продукції нашого виробництва, постійне врахування інтересів покупця, оперативне реагування на його потреби та побажання створили нам репутацію надійного партнера.

Майже в кожній області України присутні представники нашого підприємства, які пропонують нашу продукцію на ринку. Вдалим прикладом в реалізації програми енергозбереження є впровадження теплоенергетичного обладнання в західних регіонах.

Директор підприємства Анатолій Миронович Понікарчук.

вул. Грушевського, 110а,
м. Ковель, 45000,Україна.